Marjolein

Mijn basis ligt in het theater, in 1993 studeerde ik af aan de theaterschool, waarna ik een aantal jaren als actrice op de planken stond en lesgaf in het vak drama aan alle leeftijdgroepen.
In 2000 kwam ik in aanraking met het vak van trainingsacteur en ik vond hierin mijn passie, door het simuleren van lastige gesprekken en/of situaties krijgen mensen zicht en dus vat op hun eigen gedrag en kunnen dan andere keuzes maken.
Vanaf hier ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in communicatie, gedrag en persoonlijke groei.
In 2008 volgde ik de opleiding tot coach aan het Atma instituut in Amersfoort.

De mens in haar totaliteit, haar puurste vorm en het lichaam dat je hebt, zijn voor mij een onuitputtelijke bron van interesse. Ons lichaam spreekt altijd de waarheid, wat doen we met die waarheid, luisteren we, gaan we in verzet, wat vertelt je lichaam je

Sinds 2013 ben ik me gaan verdiepen in yoga en inmiddels maak ik van vele technieken uit de yoga gebruik in de coaching en in trainingen. Daarnaast geef ik groepslessen yoga in mijn studio aan het Snelliuspad 23B in Amersfoort.

De adem en het lichaam vertellen de waarheid is mijn overtuiging en van daaruit kijk ik naar de mensen waar ik mee werk. We willen allemaal gezien en gehoord worden en die ruimte geef ik graag, vanuit nieuwsgierigheid naar wat de ander beweegt en wat er in het lichaam te ervaren is.

Ik zie mezelf als gids/begeleider en kan mijn jarenlange ervaring in verschillende werkvelden, werkvormen en disciplines inzetten om een sfeer en bedding te geven om te onderzoeken , inzichten te ervaren en eventueel te helen.

In de BRTT (body remembers trauma therapie) en het ademwerk, geven we het lichaam de ruimte om te vertellen. De oefeningen, muziek en mijn begeleiding vormen een veilige bedding om te uiten, wat er besloten ligt in je lichaam. 

Door mijn jarenlange ervaring als trainingsacteur, coach en docent, zie ik mezelf als specialist in het lezen van een lichaam. Daarom kan ik tijdens een sessie inspelen op wat er nodig is.

Daarnaast ben ik overtuigd van het zelfherstellende vermogen van ons eigen lichaam en heb ik voldoende door de jaren heen voldoende gereedschappen geleerd om dat vermogen te activeren, stimuleren en toe te laten.

Wil je meer weten of een afspraak maken?  Van harte welkom

06-51446450

info@marjoleinvandervlies.nl