Marjolein

Mijn basis ligt in het theater, in 1993 studeerde ik af aan de theaterschool, waarna ik een aantal jaren als actrice op de planken stond en lesgaf in het vak drama aan alle leeftijdgroepen.
In 2000 kwam ik in aanraking met het vak van trainingsacteur en ik vond hierin mijn passie, door het simuleren van lastige gesprekken en/of situaties krijgen mensen zicht en dus vat op hun eigen gedrag en kunnen dan andere keuzes maken.
Vanaf hier ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in communicatie, gedrag en persoonlijke groei.
In 2008 volgde ik de opleiding tot coach aan het Atma instituut in Amersfoort.
Het coachen van kinderen was een logische volgende stap, gezien mijn ervaring als actrice in het kindertheater en als docent in het drama onderwijs.
Fantastisch om een kind te coachen bij het omgaan met moeilijke situaties thuis of op school om zo te voorkomen dat het kind op latere leeftijd met zelfvertrouwen problematiek bij een life-coach moet aankloppen.
Mensen in beweging zetten, hun eigen talenten en krachten laten herontdekken, is wat mijn werk zo bijzonder maakt. Ik leer elke dag iets over mezelf en dus over de ander.

Sinds 2013 ben ik me gaan verdiepen in yoga en inmiddels maak ik van vele technieken uit de yoga gebruik in de coaching en in trainingen. Daarnaast geef ik groepslessen yoga in mijn studio aan het Snelliuspad 23B in Amersfoort.